Gabs söker verkstadsingenjör – tekniker som kan modern tunnplåts tillverkning.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en verkstadsingenjör – tekniker som vill arbeta med utprovning och färdig byggandet av vår nya gångjärnsmaskin. Uppgiften beräknas vara klar inom tre månader och är inte ett heltidsuppdrag så du kommer även jobba i vår vardagliga produktion.
Gabs har som mål att expandera så efter slutfört uppdrag kan arbetsuppgiften utvecklas till att även omfatta försäljning, planering och kundkontakter.
Gabs är ett litet företag så du kommer även jobba med programmering och riggning av våra pressar, stansmaskin och kantpress. Du kommer tillsammans med produktionsansvarig arbeta med planeringen av produktionen.

Din bakgrund – kompetens
Du har ingenjörs eller verkstadsteknisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet. Du har arbetat med programmering och körning av cnc-styrd stans och kantpress. Du vill arbeta med ständiga förbättringar och du är kvalitetsmedveten. Har du erfarenhet från PLC programmering och svetsning av rostfritt är det en fördel.

Din personlighet
Du är självgående, noggrann, flexibel och har en bra samarbets- och ledningsförmåga. Du måste klara av att arbeta med flera saker samtidigt.
Vår vision är ”det visuella företaget” med det menar vi att alla aktivt deltar i utveckling av företaget.

Arbetstid
Arbetstiden är heltid, 40 timmar per vecka, dagtid med flextid.

Egen utveckling
Ständiga förbättringar är en ledstjärna i vårt dagliga arbete, både när det gäller produktionen, kvalitén och processen. Det förväntas att du kommer ta en aktiv roll i detta.

Arbetsplats
Gabs har verkstaden i Brandalsund 5 km söder om Pershagen mellan Södertälje och Järna. Buss 788 går från Södertälje och Järna men passar bäst från Södertälje. Tillgång till bil underlättar.

Lön
Fast månadslön. Gabs är medlem i teknikföretagen

Kontaktperson
Har Du frågor är Du välkommen att ringa Per Arne Blomberg
på telefon 08 – 551 50200. E-post pa@gabs.se

Ansök här